Zdravím,zajímá mně jesli u papouška zpěvavého lze provozovat chov a odchov klecích 120*60*60?
Děkuji za odpověd
| ►► [2] Papoušek zpěvavý-klec |
Dobrý den,
chov zajisté můžete zkusit i ve voliérce, jejíž rozměry jste uvedl výše. Někteří chovatelé chovají a úspěšně odchovávají papoušky zpěvavé ve veoliérkách o podobných rozměrech, osobně bych se ale přikláněl k voliérám větším, ve kterých mají ptáci více prostoru a proletu. Vaše otázka však byla, zda - li je možné chovat papoušky zpěvavé v uváděné voliérce a odpověď zní - ano.
S pozdravem
L. Procházka
| ►► [3] Papoušek zpěvavý-klec |
Mockrát děkuju.
A jěště otázka od kamarárada on chce kakariky červenočelé a chce si je dát do podobné klece jak já p.zpěvavé misim že stejný rozměr to taky lze nebo ne?
Tomáš
| ►► [4] Papoušek zpěvavý-klec |
Dobrý večer Tomáši,
na Váš dotaz bych si dovolil citovat Milana Kosaře, autora článku o kakaricích červenočelých, který je umístěn na tomto webu. Milan zde uvádí 3 druhy klecí, ve kterých kakariky choval a to:,,Chovné klece měly rozměry 120*100*60, 150*120*60 a 120*60*60 rozměry jsou uváděny délka*výška*hloubka.". Poslední z uváděných má dokonce shodné rozměry s vámi udávanou klecí, takže bych se použití této klece nebál. Pro více informací vřele doporučuji pozorně přečíst celý článek.
S pozdravem
L. Procházka
| ►► [5] Papoušek zpěvavý-klec |
Mockrát děkuju za odpovědi.
Tomáš K.
| ►► [6] Papoušek zpěvavý-klec |
A ještě prominte nemáte e-mail na Pana Kosaře prosim?
Děkuju za odpověd
Kováč T.
| ►► [7] Papoušek zpěvavý-klec |
Zdravím Tomáši,
email na pana Kosaře bych vám mohl poskytnout i já, ale domnívám se, že by to bylo zbytečné. M. Kosař se již cca 2 nebo 3 roky chovem ptactva vůbec nezabývá. Doufám, že zde uvádím správné informace, delší dobu jsme spolu nebyli v kontaktu.
Zdravím, M. Lifart
| ►► [8] Papoušek zpěvavý-klec |
Dobrý večer Tomáši,
já bohužel kontakt na Milana Kosaře nemám, ale jestli chcete kontakt ne chovatele kakariků, tak Vám mohu doporučit databázi chovatelů - zde - http://www.amadina-gouldove.com/…e-chovatelu/ . Jsem si jist, že tady určitě nějakého ochotného chovatele, který Vám rád poradí naleznete.
S pozdravem
L. Procházka