Ahojte chtěl bych se zeptat, proč tu není nějaké počítadlo? Jak zjistím návštěvnost nebo kolik lidí chodí sem na tyhle stránky?
Marcel
autor: Marcel - vloženo: 20. 02. 2010 17:30

| Návštěvnost - počítadlo |
|||
|
Ahojte chtěl bych se zeptat, proč tu není nějaké počítadlo? Jak zjistím návštěvnost nebo kolik lidí chodí sem na tyhle stránky? autor: Marcel - vloženo: 20. 02. 2010 17:30
zde na stránkách ale "počítadlo" je. Přímo pod menu je tzv. top list. Tedy vlevo pod menu, které začíná Home, pokračuje popisem druhů, končí odkazy a tlačítkem kontakt. Zřejmě jste ho přehlédl, anebo se vám nezobrazuje. Ovšem prošel jsem dnes stránky v prohlížečích, které jsou nejvíc užívány a top list se v nich zobrazuje. Na tomto top listu můžete vidět aktuálně kolik v určitém dni stránky navštívilo návštěvníků, kolik jich zde bylo za týden, kolik jich je právě online a nakonec kolik jich celkově stránky navštívilo od chvíle, kdy byl top list na stránky umístěn. Snad jen trochu čísel. Stránky denně navštíví průměrně 400- 500 chovatelů. Toto číslo značně kolísá a momentální průměrná denní návštěvnost je 498 návštěvníků. Dopolední návštěvnost bývá u stránek především ve všedních dnech nízká a tak je do 12 hodiny odpolední navštíví zpravidla jen něco kolem 100 návštěvníků. Z toho čísla jsem sám pro sebe soukromě usoudil, že jsme zřejmě nezaujali především mladé chovatele, kteří navštěvují jiné stránky ze školy. Ale je to jen můj dohad, nemám to nějak ověřeno. Nejsilnější provoz na stránkách pak bývá od 16,00 -22,00 hodin, kdy návštěvnost dosáhne oněch již zmíněných 400-500 denních návštěv. Snad jen pro zajímavost dodám, že o víkendech bývá zpravidla tato návštěvnost daleko vyšší, např. včera to bylo 596 návštěv, naopak s železnou pravidelností bývají velmi slabé čtvrtky, kdy dojde nejméně návštěvníků. Tento čtvrtek 18.2. 2010 to bylo "jen" 403 návštěvníků. Snad na závěr dodám, že bych byl velmi rád, kdyby jste mi napsal, pokud se vám zmíněný top list nezobrazuje. Můj email je amadina.gouldove@seznam.cz. Zdravím, M. Lifart autor: Mirek Lifart - vloženo: 21. 02. 2010 10:14
autor: Marcel - vloženo: 21. 02. 2010 16:50
když jsem společně s Mirkem Horákem tyto stránky rozjížděl, byla zpočátku návštěvnost něco kolem dvaceti chovatelů na den. Ani toto číslo nebylo pro nás malé, stejně jako pro nás nejsou malá čísla, která jsem uvedl v předešlém příspěvku. Samozřejmě jde také o to, jak se kdo na věc dívá. Každopádně za sebe a doufám i ostatní tvůrce stránek můžu říct, že jsme rádi za každou návštěvu, za každý ohlas, ať již negativní, či pozitivní. Těšíme se na návštěvu každého uživatele - návštěvníka, který na naše stránky zavítá. Za všechny tvůrce stránek zdravím, M. Lifart autor: Mirek Lifart - vloženo: 22. 02. 2010 19:07 |