Nezná někdo nějaké Maďarské inzertní stránky kde se dá vložit bezplatný inzerát.Budu rád za jakoukoliv odpověd.Díky
| ►► [2] Inzerce Maďarsko |
Dobrý den,
já znám jen tento odkaz, který mi nedávno ukazoval kamarád http://www.startapro.hu/…atok/madarak
Zkuste oslovit některého z kolegů ze Slovenska. Velmi často ovládají maďarský jazyk aspoň pasivně, takže by Vám mohli lépe poradit.
Zdravím, M. Lifart
| ►► [3] Inzerce Maďarsko |
O maďarských portáloch neviem, ale na burze som tam bol a vrelo doporučujem. Žaky, amazoňany a iná afrika je o 20%lacnejšia ako na Slovensku a Čechách.Veľké sa oplatí kúpiť a malé predať. Jedna z najvätších je v Monore ,pri Budapešti.Stojí fakt za to. Ak zistím niejaké stránky, dám vedieť.
| ►► [4] Inzerce Maďarsko |
Dobry vecer,
jen doplnim, byl jsem nekolikrat varovan pred kvalitou ptaku pochazejicich prave z Madarska. Hlavnim problemem byl zdravotni stav ptaku.
Vlastni zkusenost s madarskymi chovateli nemam.
S pozdravem Smidla.
| ►► [5] Inzerce Maďarsko |
Nedá mi nereagovať.Ja som na burze v Monore bol a nevydím problém. Burza sa neporovnáva s tým kto ako nakúpil.Ak Vám niekto predá choreho vtáka, tak je hajzel, už či je maďar ,slovák rus či čech.Ale na takejto burze, kde predáva napr.2000ľudí sa najdu všeliaký.Ja som nemal zlú skúsenosť. Maďary,nakoľko majú lepšie podmienky, čiže teplejšie,toho majú nachovaného veľa a týmto idú aj z cenami dole.Nechválim tam len ich,sú tam aj Rusi, Poliaci, Rumuni,Rakušania...Prečo tam chodia tisíce?Ja som spokojný.
| ►► [6] Inzerce Maďarsko |
Dobry vecer,
nechci nikomu vyvracet jeho zkusenost. Naopak, osobne si ji cenim, je dobre mit informace z vicero stran. Pouze jsem zde podotknul zkusenost nekoho jineho.
Ale pravdu mate v tom, ze mezi kazdou narodnosti se najdou slusni a i ti mene slusni chovatele.
S pozdravem Smidla.
| ►► [7] Inzerce Maďarsko |
Nedá mi reagovat na zdejší diskuzi.Zakládal jsem tohle vlákno a byl jsem se také podívat na burze v Monoru.Měli jsme tam sebou i nějaké papoušky na prodej a to co jsme tam vezli byla špičková kvalita proti tomu co jsme tam s kolegou viděli prodávat.Nabízení ptáci nebyly kroužkováni,špatně opeřeni a celkově byly ve špatném stavu.Netvrdím že byly všichni v tak ubohém stavu,ale 99% ptáků kteří tam byly by jsem si tam nekoupil.Burza je to opravdu veliká,ale nikomu bych ji nedoporučil na nákup nějakých ptáků do chovu.kolega si odtud dovezl před 2 lety 1 pár Ar Zelenokřídlých a po 2 měsících mu ptáci uhynuli na dilataci žaludku.Ještě se vrátím k tomu co jsme tam vezli.Měli jsme tam 5 párů Rosel Pestrých Lutin a Červenoskořicových 1 pár Papoušků Kouřových a Barnardy Límcové.Prodali jsme pouze 1 pár Rosel.Maďaři kolem nich chodily jak kolem horké kaše.Zájemců o ně bylo hodně,ale nejradši by je chtěli tak zadarmo.
| ►► [8] Inzerce Maďarsko |
Přidám sem pár fotek aby jste věděli jak to tam zhruba vypadá
| ►► [13] Inzerce Maďarsko |
Super fotky a výber tiež neni najhorší
| ►► [14] Inzerce Maďarsko |
To bylo z ptáků asi tak vše.Ještě tam byly nějací Králováci a nějaká droboť.Jinak burza od všeho něco.Pro mě velké zklamání viz příspěvek výše
| ►► [15] Inzerce Maďarsko |
No nedá mi, aby som nereagoval na burzi, ktoré porovnávate. Napr. Monor - Přerov. Skuste objetývne ohodnotiť dnešnú burzu v Přerove. Nákup korbáčikou atď. Takú burzu nepamätám. Ľutujem každého, kto pricestoval z viac ako 50km vzdialenosti.
Skrátka nehodnotte burzu. Všetko záleží na období v akom čase sa robí.Dnes to bolo úbohé, ale o dva mesiace to môže biť super,tak ako v Monore, tak aj v Přerove.
Akrátka neni toho dosť nachovaného a tý čo majú niečo na predaj, nevedia od rozkoše čo pítať.